Natūrali apsauga mūsų kūnui


Ar žinote, kad susirgimų odos vėžiu, ypač melanoma, didėja, nors daug žmonių naudoja apsaugą nuo saulės ir turi pakankamai informacijos apie keliamą saulės pavojų? Bėda ta, kad naudojami kremai nuo saulės dažnai kenkia labiau, dėl savo sudedamųjų medžiagų, nei pati saulė (jei ja mėgaujamasi su saiku).

Receptas aliejinio kremo nuo saulės:

½ puodelio "Young Living" V-6 aliejaus
5 lašai Myrrh et. al.
20 lašų morkų sėklų et. al. (Carrot seed) (35-40 SPF!)

Sumaišykite viską ir supilkite į gero plastiko arba stiklinį buteliuką (geriausia naudoti PETE ar HDPE plastiką, stiklą). PASTABA: Jei stipriai prakaituojate arba maudotės vandenyje, reikės pakartotinai pasitepti. Tepkite tiek kiek reikia ir taip dažnai kaip reikia.

Puikiai tinka vaikams ir jokių nereikalingų priedų!

Myrrh et. al. – idealiai tinka odai, ypač jei sergama egzema, oda suskeldėjusi, sutrūkinėjusi, raukšlėta oda ar turinti strijų. Taip pat turi antibakterinių, antioksidacinių, priešuždegiminių savybių.

Lavender et. al. – antiseptinė, priešgrybelinė, skausmą slopinanti, atpalaiduojanti, priešuždegiminė, su riebalų pertekliu ant odos kovojanti priemonė.

Carrot Seed et. al. – antiseptinė, priešgrybelinė priemonė, puikiai tinkanti egzemai, riebiai odai, žvynelinei, raukšlėms. Be to turi natūralios apsaugos nuo saulės, SPF 35-40

Išbandytas jau dvi vasaras, tiesa naudojau tik vieną iš rekomenduojamų et. al. Carrot seed ir V-6 bazę. Apsaugo puikiai, kvepia maloniai, gražiai įdega oda. O jeigu laiku nepasitepėte ir visgi persistengėte su lepinimusi saule į pagalbą pasitelkite Lavender et. al. ir tepkite skaudamas, nudegusias vietas.


Sergant epilepsija ir diabetu, nėščioms moterims eterinių aliejų naudojimas turėtų būti atsargesnis. Prieš naudojant eterinius aliejus, rekomenduojama pasitikrinti, ar įkvepiamas arba tepamas ant odos aliejus nesukelia individualios alerginės reakcijos. Šie teiginiai apie produktą nėra patvirtinti maisto ir vaistų asociacijos. Šis produktas nėra skirtas diagnozuoti ar gydyti ligas. Tai pagalba organizmui ir jo sistemoms kovai su skausmais, uždegimais, virusais ir infekcijomis.

Rekomenduoju naudoti tik grynus, aukštos terapinės klasės eterinius aliejus. Mano naudojami yra Young Living firmos. Jei turėsite klausimų ar norėsite daugiau sužinoti apie kitus šios firmos eterinius aliejus rašykite el paštu: sigitayl@gmail.com.



Komentarai

Susisiekimo forma

Vardas

El. paštas *

Pranešimas *

SKAITOMIAUSI STRAIPSNIAI

Translate