Skausmas šalin! PanAway eterinių aliejų mišinys, Young Living


Vaistų vartojimas įvairiems skausmams ir uždegimams malšinti turi daug neigiamų pašalinių poveikių (kepenų veiklos sutrikimai, kraujo spaudimo didėjimas, poveikis plaučiams ir t.t.) Tačiau net ir žinodami šiuos šalutinius nepageidaujamus poveikius dažnas griebiasi Aspirino, Ibuprofeno ar kitų skausmą ir uždegimą malšinančių vaistų. 
Noriu pasiūlyti Jums natūralią alternatyvą - nuostabų, įvairius skausmus ir uždegimus malšinantį, eterinių aliejų mišinį PanAway (Skausmas šalin!). Jo sudėtyje yra 4 veiksmingi augalai:
Bruknuolė (Wintergreen) - turi stiprias priešuždegimines, antispazmines savybes. Veikia kaip analgetikas, sumažinantis bet kokio tipo skausmus.
Šlamutis (Helichrysum) - turi galingą jutimus ir skausmą slopinantį (anestetinį ir analgetinį) poveikį, malšiną skausmą, pašalina uždegimų skausmus ir raumenų spazmus.
Kvapusis gvazdikėlis (Clove) - tai vienas iš stipriausiai antimikrobiškai ir antiseptiškai veikiančių eterinių aliejų.
Pipirmėtė (Peppermint) - stipriai blokuoja skausmą, turi antispazminių savybių.

Tai ypač populiarus mišinys kuris Jums padės:
  • Numalšinti galvos skausmą ir sąnarių, raumenų, sėdimojo nervo uždegimus.
  • Pagerins kraujotaką ir pagreitins gijimą.
  • Mažins patinimą ir diskomfortą dėl artrito, patempimų, raumenų spazmo, mėšlungio, gumbų ar mėlynių.
  • Sumažins diskomfortą ir atpalaiduos raumenis po fizinio krūvio.
  • Sumažina menstruacijų spazmus ir pilvo pūtimą.
NAUDOJIMAS:
  • Lašinti į Young Living difuzorių, naudoti inhaliacijoms.
  • Keletą lašiukų įtrinkite į padus raminančiam atpalaiduojančiam pėdų masažui.
  • Tepkite ant reikiamos vietos atpalaiduoti įtemptus raumenis ar sumažinti skausmus.
  • Įlašinkite 2-4 lašus į vonią.
  • Atskieskite 3-4 lašus su Young Living V-6 aliejų mišiniu ir užpilkite ant karšto rankšluosčio. Uždėkite šį rankšluostį ant pilvo srities menstruacijų spazmams ir pilvo pūtimui sumažinti.
Galimas odos jautrumas. Pajutus nemalonius simptomus, patepkite aliejų mišiniu V-6, kokoso aliejumi ar kokiu kitu turimu aliejumi. Neplaukite, vanduo tik suaktyvins eterinio aliejaus mišinio poveikį ir suaktyvins nemalonius pojūčius.

Sergant epilepsija ir diabetu, nėščioms moterims eterinių aliejų naudojimas turėtų būti atsargesnis. Prieš naudojant eterinius aliejus, rekomenduojama pasitikrinti, ar įkvepiamas arba tepamas ant odos aliejus nesukelia individualios alerginės reakcijos. Šie teiginiai apie produktą nėra patvirtinti maisto ir vaistų asociacijos. Šis produktas nėra skirtas diagnozuoti ar gydyti ligas. Tai pagalba organizmui ir jo sistemoms kovai su skausmais, uždegimais, virusais ir infekcijomis.

Rekomenduoju naudoti tik grynus, aukštos terapinės klasės eterinius aliejus. Mano naudojami yra Young Living firmos. Jei turėsite klausimų ar norėsite daugiau sužinoti apie kitus šios firmos eterinius aliejus rašykite el paštu: sigitayl@gmail.com.




Komentarai

Susisiekimo forma

Vardas

El. paštas *

Pranešimas *

SKAITOMIAUSI STRAIPSNIAI

Translate