Dekoratyvinė kosmetika SAVVY MINERALS



Grožis - tai mūsų vizitinė kortelė. Ne veltui sakoma, kad sutinka pagal grožį, išlydį pagal protą. Todėl tiek pastangų skiriama padaryti tam pirmam įspūdžiui, patikti kitiems, bet, mano supratimu, pradžioje reikia patikti sau pačiam. Ir kai pasižiūrėjus į veidrodį Jūs sau drąsiai galėsite pasakyti: atrodai puikiai! Nuo šios akimirkos prasidės Jūsų naujo gyvenimo istorija.
Dauguma gali pagalvoti, kad tai tik gražūs lozungai, teorija, o praktikoje kur kas sunkiau. Ir Jūs teisūs. Gyvenime nieko lengvo nėra, tačiau pradžia nuo kažko turi būti. Ir kodėl nepradėjus nuo kosmetikos pakeitimo?
Buvau įsitikinusi, kad mano 15 metų naudojama kosmetika nuostabi, taip ir buvo, ji pasaulio penketuke. Bet įsitikinimas ir tikėjimas tuo, nuo vidinio jausmo, kad kažko trūksta kamavo mane paskutiniu metu. Ir vos tik atsirado Young Living pasiūloje ši dekoratyvinė kosmetika, nutariau išbandyti, be jokios išankstinės nuostatos ar didelių iliuzijų, tiesiog pabandyti.
Ar galima įsimylėti iš pirmo karto? Tikrai galima! Nuostabi kosmetika visomis prasmėmis. Ir jeigu anksčiau kiekvienas rytas buvo rutina ir pareiga prieš save - pasidažyti. Tai dabar, kiekvienas rytas, TIKRAS MALONUMAS! Kaip kažkam rytinis puodelis kavos, ar nubėgti keli kilometrai, ar jogos mankšta, ar.... 
Rytą pradėti malonumu - puikus jausmas ir tai puiki pradžia į nuostabią dieną. Ir kad ji prasidėtų nuostabiai, Jums tikrai reikia Savvy minerals kosmetikos:
1. Labai paprasta pasidaryti tobulą makiažą.
2. Atrodo itin natūraliai !
3. Puiki sudėtis, be nereikalingų priedų
4. Gerina odos būklę.

Nereikia didelio mokslo, kad sugebėtum pasidaryti itin natūralų makiažą ir dar taip lengvai ir greitai. Tai taupo rytinį laiką, kurio dažniausiai trūksta visiems. Makiažas gali būti nuo itin lengvo ir vos pastebimo iki vakarinio. Ilgai išliekantis makiažo pagrindas, pagamintas iš aukštos kokybės mineralinio pagrindo ingredientų. Sluoksniuojant šią priemonę, odą galima padengti plonu arba storesniu sluoksniu. Ji nepriekaištingai padengia veidą, oda atrodo natūraliai, bet jos trūkumai ir defektai užmaskuojami. Makiažo pagrindas išlieka visą dieną, todėl nereikia dėl jo rūpintis išeinant iš namų į darbą arba iš darbo susitinkant su draugais. Ši kosmetika gaminama be užpildų, sintetinių medžiagų ir parabenų, todėl ji puikiai tinka jautriai odai. Ilgai išliekanti sudėtis, švelnūs ingredientai ir nuostabiai padengta oda – pažadu Jūs vėl įsimylėsit! :)

Nauda ir savybės:
  • poros atrodo mažesnės;
  • skaidresnė oda;
  • sugeria riebalų perteklių;
  • paryškina natūralų grožį;
  • išlieka visą dieną;
  • tobulai tinka jautriai odai;
  • makiažo pagrindas yra tinkamas veganams – nebandytas su gyvūnais;
  • sudėtyje nėra talko, bismuto, parabenų, ftalatų, naftos produktų, sintetinių kvapiklių ar dažiklių.
Makiažus prieš ir po rasite čia: https://goo.gl/9WjEz5

    


Produktų katalogą rasite čia:


 O jei norėsis pasikonsultuoti, pamatyti, pabandyti, rašykite man, sigitayl@gmail.com





Komentarai

  1. bet tikrai labai svarbu ką tepat ant odos, merginos.. žiūrėkit sudėtį, rinkitės natūralesnes priemones, aš savo merginai perku tik labai atrinkęs gerai, rūpi.. urbanearthlovers.com

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Susisiekimo forma

Vardas

El. paštas *

Pranešimas *

SKAITOMIAUSI STRAIPSNIAI

Translate